Shane sessió fotogràfica, València 2016

Shane del Robles street shooting 2016

En 2016 Shane del Robles ha tornat a València per a seguir perfeccionant els seus estudis com a baterista. Aquesta vegada ha tornat a passar per la ciutat del cap i casal per a assistir a les classes intensives de Caixó que ofereix el centre d’estudis Berklee College of Music al seu campus de València.
Per a grata sorpresa meua Shane ja em va avisar tres mesos avanç de la seua arrivada que volia que ferem una altra sessió fotogràfica pels carrers de València amb el seu instrument.

Uau! Torna d’Amèrica i vol una altra sessió de fotos amb mi, quina alegria!!! I tant que la farem i com sempre Shane no em va defraudar, grafittis, murs, places, el Carme, Russafa, totalment entregat a totes les propostes i amb una iniciativa a la que jo per suposat no dia que no… durant dues hores ens vam oblidar que estavem al vell mig del carrer i ens vam mimetitzar amb la ciutat.

Tot un plaer quan els clients confien en tu plenament i a més a més són ells els que et proposen fotos atrevides i diferents sens por a l’experimentació.

Thanks Shane!!! 😀

Shane del Robles és un baterista i compositor americà que va cursar l’any 2015 el seu màster al Berklee College of Music de València, essent l’únic baterista americà a la seua promoció.
Es mou entre el Free Jazz, el swing tradicional i l’estudi de les arrels de la música americana. Durant la seua estada a València va participar en diversos concerts organitzats per l’escola Berklee i diferents Jam Sessions de Jazz del circuit valencià.

http://www.shanedelrobles.com/