Sobre mi


Gisela Almerich Fuster. Fotografia i creativitat.

Gisela Almerich és grafista de professió i fotògrafa per afició. Però ella es considera més que res una emprenedora, un cul inquiet amb afan de coneixement i sempre en constant procés d’aprenentatge.

Ja porta al llom uns quants anys de treball al món del grafisme, treballant en diversos àmbits i sempre amb els seus projectes personals en ment i en marxa. El seu projecte més estable és Òxid Comunicació on des de 2008 i junt al seu inseparable soci Ivan desenvolupen plataformes web, treballs de disseny gràfic i fotografia per al món de l’empresa. oxidcomunicacio.com

El grafisme i el món empresarial són el seu mitjà de vida, però (com quasi sempre) per casualitats de la vida a partir de 2009 comença a interessar-se de manera professional per la fotografia. Al llarg d’estos anys toca la fotografia social, moda, producte i foto periodisme.

Però és a partir de 2013 que comença a conèixer projectes nous, principalment de xiques, xiques valentes i emprenedores amb les quals queda fascinada. Hits with Tits amb un projecte de promoció musical i il·lustració, Catalina Isis, Dj i poeta, il·lustradores, grups de música i gent amb inquietuds que la motiven a rescatar la seua idea de projecte personal.

Esta web pretén recollir eixe projecte i ser un contenidor on mesclar fotografia, viatges, música, exposicions, recitals, esboços i ratllades varies, sense patrons ni mires empresarials per pura diversió i recolçament als projectes que l’atrauen.

CONTACTEU AMB MI EMPLENANT AQUEST FORMULARI:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge