frio-valencia-pingu-giselaalmerich
GISELA ALMERICH
"sapere aude"

Vaig estudiar Disseny Gràfic a la EASD, però tant la meua formació com les meues inquietuds personals, han fet que també treballe tècniques, com la fotografia i el video (www.oxidfotografia.com), sempre connectades al voltant del grafisme.

En 2005 abans d’acabar els meus estudis de Disseny Gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, comence a treballar en l’estudi Dénou a Carlet, València. Continue el meu treball a l’agència Com Com Sccl de Barcelona, compaginant-ho amb els estudis de Postgrau en Disseny gràfic aplicat a la Televisió, els quals vaig cursar a l’escola Elisava. A la tornada, entre com a responsable del departament de disseny, a Colectivo Promoción Jazz S.L. a València. I en 2010 estic un any al departament de grafisme de l’extinta RTVV.

Paral·lelament des de 2008 inicie el projecte d’estudi propi, de grafisme i desenvolupament web, Òxid Comunicació. En 2010 forme equip amb el consultor web Ivan Moya.

En 2019, decidisc reprendre el meu projecte empresarial en solitari, però dins d’un model d’economia participativa i associativa.

Amb aquesta intenció forme part del grup, Economia Humana. I col·labore de manera cooperativa en diversos projectes conjunts.

La meua formació és constant i es complementa amb l’estudi d’altres àmbits interessants per a mi i que d’una manera o altra es connecten.

play-pause-play
Gisela Almerich, miembro del grupo Economía Humana, trabajo asociativo.
economia humana

Economia Humana és un ecosistema d’emprenedoria i innovació social basat en la intel·ligència col·laborativa que crea condicions per a una economia més coherent, pròspera i humana.

Forme part d’aquest projecte perquè crec en les persones i en les relacions d’honestedat i confiança que es creen entre elles.

zum-philosophen-weg Gisela Almerich