Disseny gràfic,
les claus per a una
bona comunicació
de marca.

Identitat-corporativa. Aplicacions de papereria básica.
Identitat corporativa

Després de fer un estudi personalitzat, t'oferisc solucions gràfiques adaptades a les necessitats del teu negoci, empresa o producte.
A banda de la teua imatge corporativa, també et puc dissenyar les aplicacions que necessites on i offline. Targetes de visita, sobres i paper de carta, carpetes, disseny de retolació comercial per a les teues oficines i vehicles, bàners web amb la teua marca, animacions amb els teus productes, tot amb l'estil gràfic de la teua identitat.

05-disseny-editorial-maquetacio-disseny-grafic
EDITORIAL

Disseny i maquetació de tota mena de publicacions, un llibre, una revista, una tesi doctoral, etc. Cuidar la imatge de les teues publicacions és important, per això t'ajudaré a dissenyar tota classe d'aplicacions, catàlegs, revistes, llibres, díptics, tríptics, butlletins, etc. per a fer-les més atractives als teus clients.
La comunicació dins i fora de la teua empresa és molt important perquè els teus missatges arriben on tu vols i com havies desitjat.

02-packaging-disseny-embalatges-disseny-grafic
EMBALATGES

Disseny d'embalatges per als teus productes. Bosses, caixes, etiquetes, ryders... qualsevol format i amb qualsevol material.
Si el que ofereixes són productes, els has de donar una identitat pròpia i això s'aconsegueix amb un bon disseny de l'embalatge (packaging). T'ajudaré a donar-li personalitat al teu producte, enfocant-lo al teu públic objectiu i buscant la línia gràfica que més s'adeqüe a les necessitats del teu producte i del mercat al qual et dirigeixes.

03-disseny-web-banners-infografies-icones-pictogrames-disseny-grafic
DISSENY WEB

Necessites un lloc web? Tens un programador, però vols un disseny exclusiu? Tens una web, però necessites bàners animats i infografies explicatives? Et puc ajudar amb el disseny de la teua interfície web exclusiva o personalitzant una plantilla CMS. També t'ajudaré amb el disseny de material gràfic per al teu lloc: disseny de bàners, infografies 2D estàtiques o animades, icones i pictogrames. Aquests recursos gràfics són molt cridaners i t'ajudaran a comunicar millor els missatges al teu lloc web i als espais publicitaris, com cartells, fulls volants, catàlegs, vídeos corporatius, etc.

04-fotografia-video-corporatiu
FOTOGRAFIA I VÍDEO

Unes bones fotografies de la teua empresa o del teu producte t'ajudaran a augmentar les vendes i a millorar la teua imatge de cara als clients potencials. Producte per a ecommerce, bodegons de producte, arquitectura i espais comercials, presenta la teua empresa o el teu producte d'una forma professional. També pots preparar un vídeo corporatiu de les teues instal·lacions i el bon funcionament del teu negoci i penjar-lo al teu lloc web, els vídeos ofereixen una imatge molt fiable de cara els clients.​