gise-sobre-mi-altea-groc

altea 2019©

"sapere aude"
GISELA ALMERICH
Estudií Disseny Gràfic a la EASD, però tant la meua formació com les meues inquietuds personals han fet que també treballe tècniques, com la fotografia i el video, foto.giselaalmerich.com, sempre connectades al voltant del grafisme. En 2005 abans d’acabar els meus estudis de Disseny Gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, comence a treballar en l’estudi Dénou a Carlet, València. Continue el meu treball a l’agència Com Com Sccl de Barcelona, compaginant-lo amb els estudis de Postgrau en Disseny gràfic aplicat a la Televisió, els quals vaig cursar a l’escola Elisava. A la tornada, entre com a responsable del departament de disseny, a Colectivo Promoción Jazz S.L. a València. A més en 2010 estic un any al departament de grafisme de l’extinta RTVV. Paral·lelament des de 2008 inicie el projecte d’estudi propi, de grafisme i desenvolupament web, Òxid Comunicació. En 2010 forme equip amb el consultor web Ivan Moya.

En 2019 decidisc reprendre el meu projecte empresarial en solitari, però dins d’un model d’economia participativa i associativa. Amb aquesta intenció forme part del grup, Economia Humana. I col·labore de manera cooperativa en diversos projectes conjunts.

Entre aquests projectes, forme part de l’equip Más Creativas, un estudi de grafisme especialitzat en packaging i aplicació d’identitat corporativa.

La meua formació és constant i es complementa amb l’estudi d’altres ámbits que m’interessen i que d’alguna manera es connecten.

Gisela Almerich, miembro del grupo Economía Humana, trabajo asociativo.
economia humana

Economia Humana és un ecosistema d’emprenedoria i innovació social basat en la intel·ligència col·laborativa que crea condicions per a una economia més coherent, pròspera i humana.

Forme part d’aquest projecte perquè crec en les persones i en les relacions d’honestedat i confiança que es creen entre elles.

voluntariat

Des de 2018 forme part, com a voluntària, d’aquest projecte promogut per Escola Valenciana.

El Voluntariat pel Valencià consisteix a trobar-se amb una persona per a conversar en valencià per a facilitar-li la integració al nostre territori, així com transmetre-li la cultura i riquesa del nostre país.

Personalment és una experiència molt gratificant que també t’obri les portes d’altres cultures i maneres de veure la vida.

escolta Bao Ràdio

Participació en el programa Bao Ràdio de Ràdio Russafa amb una xicoteta secció de promoció del català a través de les tradicions existents arreu del nostre territori.

Irene Diez Angulo, la meua parella lingüística del voluntariat, em va convidar un dia al programa i des d’aleshores hi forme part.

zum-philosophen-weg Gisela Almerich